Werkbezoek VVD Tweede Kamerlid Leendert de Lange met aansluitend politiek café over de plannen voor verdergaande samenwerking tussen de gemeenten Noordwijkerhout & Noordwijk.

Namens de VVD Noordwijkerhout en VVD Noordwijk Lokaal willen wij graag uw aandacht vragen voor het werkbezoek van Leendert de Lange en u uitnodigen deel te nemen aan het politiek café over de verdergaande samenwerking tussen de gemeenten Noordwijkerhout & Noordwijk.



Maandag 29 augustus komt Leendert de Lange een werkbezoek brengen aan Zorghotel de Kim in Noordwijk. De fractievoorzitter van VVD Noordwijkerhout, Martijn Bilars, en de fractievoorzitter van VVD Noordwijk Lokaal, Roberto ter Hark, zullen vergezeld door enkele raadsleden Leendert de Lange ontvangen.

Vanaf 19:30 wordt de gezamenlijke avond georganiseerd bij Golfbaan Tespelduyn, waar zowel leden als niet-leden welkom zijn om aan deel te nemen. 

Het programma ziet er als volgt uit:
 
19:30 uur           Inloop
20:00 uur           Gastspreker Leendert de Lange spreekt over het thema ‘zorg’
20:30 uur           Politiek café met als titel:   hoe snijdt dat hout, één paraplu voor binnen, zee en ‘hout? Inleidingen door:
-          Herman Heemskerk jr., ondernemer Noordwijkerhout
-          Krijn van der Bent, ondernemer Noordwijk
Aanzet tot debat door:
-          Martijn Bilars, fractievoorzitter VVD Noordwijkerhout
-          Roberto ter Hark, fractievoorzitter VVD Noordwijk Lokaal
Debatleider:      Robert Bannink 
21:30 uur           sluiting en borrel

Meer achtergrondinformatie over de verkenningsstudie met betrekking tot de voorgenomen samenwerking kunt u vinden via de websites van de gemeente Noordwijk & Noordwijkerhout.
 
Wij hopen u allen te zien op maandag 29 augustus bij Golfbaan Tespelduin, Tespellaan 53 te Noordwijkerhout.


Link met details over verkenningsstudie samenwerking gemeente Noordwijk.

Link met details over verkenningsstudie samenwerking gemeente Noordwijkerhout.